lördag 14 december 2013

Flytta ut ur min lägenhet och musikal

Idag var det städning som var på schemat. Jag checkade ut ur min lägenhet idag så mamma och jag städade som tusan hela lägenheten. Det var ett riktigt bra 'teamwork' och vi fixade det kanon. Klockan elva hade vi satt pappa i en taxi med alla väskor hem till Norma och Fredde så det var jätteskönt när vi fick bort dem.

Jag mitt i städningen

Klockan tolv kom mannen som hade checkat in mig i lägenheten i januari hem till mig och bockade av hans lista igen. Allt såg bra ut vilket var skönt och därför skulle vi få tillbaka mer utav depositen.

Ren och fin lägenhet

Sista kortet med mig i lägenheten

Det kändes lite sorgligt att lämna denna lägenhet. Jag har verkligen gillat den och det ska bli rätt jobbigt att åka här ifrån. Nu känns det på alvar och jag har verkligen fattat att jag ska flytta ifrån detta stället. Det känns i alla fall skönt att man ska komma tillbaka, även fast det kommer dröja ett år.



Mamma och jag kom så småning om hem till Norma och Fredde. Vi hade bara med oss lite mer bagage. De måste tro att det är en hel familj som flyttar hem, fast det bara är jag.

På kvällen när vi skulle till en musikal var tunnelbanan stängd så vi hamna lite i panik-mode för vi hade nästan ingen marginal. Vi fick direkt sätta oss i en taxi som körde hur långsamt som helst och tog en väg där han körde igenom staden istället för söder om staden där det är mindre trafik. Vi hann precis till musikalen i alla fall vilket var skönt. Vi såg Stephen Ward. Den var bra men väldigt speciell. Handlade om en sexskandal som skedde under 60-talet. Det var halvnakna kvinnor här och där och de sjung, dansade hit och dit. Kul och annorlunda musikal var det och musiken var verkligen jättebra!

Jag på musikalen

I pausen tog mamma och jag ett glas vin och pappa tog en öl. Det är alltid skönt med en liten paus så man kan sträcka på benen lite.

Pappa och jag

Mamma och pappa

Alla som uppträdde

Efter musikalen gick vi till Covent Garden där vi åt på en italiensk restaurang. Det hade börjat regna och var ganska kallt så vi satte oss så nära värmelampan som det gick. Vi delade på en pizza vilket var perfekt.

Mamma och jag

Stackars pappa som fick sitta i regnet

Vi tog sedan tunnelbanan direkt tillbaka till Norma och Fredde. Huset var tyst när vi kom hem så vi stack direkt in till vårt rum och la oss. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv utan min lägenhet här! Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar