söndag 1 december 2013

Thanksgiving middag!

Jag har ju vetat om denna amerikanska tradition väldigt länge men aldrig har jag upplevt den själv. Nu när vi har Paige så är det klart att vi ska fira denna dag. Vi träffades hemma hos Nur på kvällen och då drog vi igång. Jag skulle sova över hos Nur vilket var skönt eftersom man inte behövde kila hem på kvällen.

Nur, Charlotte, Sophie och jag stack först ner till St. John's Wood torget för att se när de tände alla jullampor för första gången. De hade förvandlat hela gatan till en marknad med karuseller och små stånd där de sålde små söta saker för alla åldrar.


Efter de hade tänt lamporna så började de spruta låtsatssnö i form av skum så man blev helt kladdig om håret och på kroppen. Det var lite mysigt i alla fall och man fick verkligen en julkänsla.


Sophie, Charlotte och Nur

När vi kom upp till lägenheten igen så gjorde vi iordning maten och drack lite glögg. Alla tjejerna stod i köket och pysslade lite med det ena och det andra vilket var kul. Vi snackade för fullt och skrattade en massor. Efter någon timma stod all mat på bordet och alla slog sig ner.

Maten

Samantha, Sophie L, Paige och Sophie R

Jag tror inte det var en enda som var hungrig efter varmrätterna och efterrätten. Vi var helt slut efter maten och alla tog sin plats på soffan när allt var undanplockat. Det blev lite charader och snack efter middagen. Nur och jag hade ju haft på oss samma outfit under kvällen för att få lite julkänsla i hemmet. Vi kände att en bild var passande framför deras fina julgran.

Nur och jag

Det blev verkligen en toppenkväll och så roligt att få träffa alla en riktigt gång innan man flyttar iväg från London ett tag. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar