onsdag 25 december 2013

Haga!

När vi satt och åt frukost imorse så knackade det på dörren och där stod två främmande ansikten: Martin och Anna. De satte sig vid bordet och tog en kaffe med oss. Kul att snacka lite med dem och få höra Martins historier som vikarie på en skola - det verkar inte helt lätt!

Martin och Anna

Vi har börjat en jättemysig tradition vilket är att åka in till Haga och fika varje år efter julafton. Iår blev vi verkligen hela pappas sida utav familjen vilket var jättemysigt. Stella hoppades från famn till famn men hon såg lika glad ut ändå.

Angelika, Stanely, farmor, farfar, jag, mamma, pappa och Stella

Det var en jättemysig fika! Vi fick säga hej då till alla efteråt då Angelika och familj skulle upp till deras hur i Hälsingland och de andra ut på andra äventyr. Det kändes faktiskt lite extra jobbigt att säga hej då till Stella-bus. Hon blir större och större för varje dag och man vill ju vara där så mycket man kan. Det ska bli kul att mamma och jag ska komma hem om några veckor igen då vi kanske kan fixa till en middag så vi träffar alla!

Väl hemma igen blev det till att ta fram RISK spelet. Vi spelade som bara den och som Cederkvistar gillar vi ju inte att förlora. Det blev en tuff match men tillslut vann pappa efter mycket kämpande. Tror vi alla var väldigt redo för att lägga oss efter denna match!

Speldags! 

Godnatt allt fint folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar