torsdag 18 december 2014

Lovisa och Maria kommer hit!

Jag var och sträckte ryggen idag igen hos kiropraktorn. Det känns faktiskt riktigt bra nu vilket är skönt. Mamma och jag var också hos ryggspecialisten på Pantai idag som var helt fantastisk. Han kunde diagnosera mig från och med jag gick in i rummet. Det blev en massa blandade känslor när jag lämnade rummet då jag fick nyheter och kopplingar jag inte riktigt var beredd på. Livet är som en bergodalbana, ibland så känns det som om man har kommit så himla långt och mår bra, och sedan går man in i en vägg och tar tre steg tillbaka. Men som jag brukar säga "what doesn't kill you, makes you stronger!" Skönt i alla fall att ryggen börjar bli bättre och att jag kan snart börja träna igen, det ska bli riktigt kul att göra det i januari.

Här blir jag sträckt, kanske jag blir någon cm längre? :-)

Under dagen så smsade mamma mig och köpte en power bank till mig på min beställning. Jag har länge velat köpa en sådan och den kommer vara kanon då jag reser mycket och det är lätt att genom denna ladda mobiler, iPads, och massa annat. Denna är 10,200 Mah vilket betyder att jag kan ladda en iPhone 4 gånger utan att behöva ladda power banken. Kanon ju! Perfekt när man är ute och reser då jag alltid kommer att landa med en fulladdad mobil!

Jag köpte en blå

Efter jobbet som bestod av ett firande under lunch med gruppen som organiserade julfesten, så åkte jag hem och packade det sista. Jag har fortfarande en del kvar att packa ner, men nu har jag i alla fall packat klart en väska...


Vid halvåtta så fick jag ett sms från Lovisa som satt på tåget ifrån KLIA till KL Sentral med Maria. Det är verkligen så roligt att de kommer hit och hälsar på! Jag har räknat ner dagarna då jag älskar att få besök, speciellt från riktigt goda kompisar. De ska vara här i nästan fyra veckor, men de ska åka runt och besöka Bali och lite andra ställen då jag kommer vara i Sverige. Jag hämtade upp dem vid KL Sentral och när jag parkerade bilen så stod det att tåget skulle komma om 2 minuter, perfekt timing - yes!

Fina Maria och Lovisa

På kvällen åt vi middag på La Casa vid Verve Suites vilket blev kanon då klockan redan var halvnio och vi alla var väl rätt trötta. Efter middagen så fick jag två jättefina presenter från tjejerna, ett dö-snyggt rött läppstift och sedan en jordgubbs-skrubb. Tusen tack tjejer för de fina presenterna! Verkligen gulligt utav dem. Jag bjöd på lite champagne för att fira att de var här och det blev mycket snack. Vilken jättebra första kväll! De sticker till Bali tidigt imorgon så vi tog det lugnt och la oss vid tolvtiden. Tänk att det är min sista arbetsdag imorgon, helt galet. Det känns så sjukt att säga hej då till denna arbetsplats som jag verkligen trivs på. Åh vad jag kommer sakna alla kollegor och företaget! Vet vet, jag kanske kommer tillbaka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar