tisdag 30 juni 2015

Wow vilken dag!

Dagen rullade på som vanligt och idag åkte vi iväg till sydvästra delen utav ön där vi bland annat stannade på ett otroligt fint ställe: Sa Capella. Detta är en strand som var så himla fin där man också kunde smörja in sig med leran från berget och få en helt naturlig lerinpackning. Underbart! Vi var ju dock inte där för att gotta oss, men definitivt ett ställe att ha i tankarna en annan helg när man är här. Så fint! Det fanns också en liten restaurang bredvid där man kunde köpa lite dricka osv.



Vi åkte sedan runt ön och stannade på massa ställen: Sant Josep, Sant Augustin, m.m. Det gick riktigt bra idag vilket var kul! Nu börjar vi närma oss en lansering kanske?

Vilken utsikt!

Vi kom hem och jobbade klart med flera möten hit och dit. Sedan kom den bästa delen utav dagen: pilates. Det var Karen igen som höll i passet och hon är definitivt min favorit, hon är också ägaren utav detta gym. Hon kommer från Venezuela och är hur duktig som helst! Alla pass med henne är verkligen roliga. Nedan ser ni min kollega passerad fint!


Varje "reformer bed" har ett citat som motiverar en som tusan när man tränar, det kan vara allt från "Be sore now or sorry tomorrow" till massa annat. När man känner att hela kroppen bara inte klarar mer så läser man dessa citat och klämmer ut lite extra energi - superbra!

"If it doesn't challenge you, it doesn't change you"

Många utav dessa citaten kan man verkligen applicera i dagslivet också!

Fick sedan en jättesöt bild på lilla söta Stella som jag bara var tvungen att lägga ut här. Hon är allt för go och blir bara sötare och sötare. Ska bli så kul att träffa hela gänget igen när jag kommer hem!

Sötnosen!

På kvällen körde vi vår kollega till ett event och gud vilken färd detta var. Upp och ner för backar i mörker tills vi tillslut kom till Ibizas högsta punkt där middagen skulle vara. Väldigt läskigt var det att köra upp och ner - jag kan säga att vi båda var otroligt glada när vi väl kom hem igen! Nu kommer jag allt kunna sova gott efter den adrenalin kicken... Hoppas ni hade en kanondag! Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar