fredag 31 maj 2013

Grattis Malin och Rebekah!

Idag fyller Rebekah år och igår fyllde Malin, så det blir party ikväll för dem. Under dagen kom Malin hem till mig för att äta lite lunch. Om ni ser på bilderna nedan så blev det goda skratt under lunchen, inte ofta man äter fiskbullar med sådan här pasta... Lunchen var ialla fall otroligt god!


En glad Malin!

Malin och jag stack iväg för att köpa lite presenter till Malin och Rebekah på eftermiddagen. Det gick fort och vi var hur produktiva som helst. Väl hemma hos Malin så gjorde vi iordning med ballonger, mat, osv medan vi väntade in att gästerna skulle komma.

Malin blåser för fullt

50 ballonger senare

Vi var ute i köket och grejade och tillslut var vi klara och kunde sätta oss där ute med ett glas vin i handen. Det såg hur gott ut som helst - problemet var att vi inte fick smaka på maten försen alla hade kommit, det var svårare än vad man tror men vi grejade det.

Rebekah vid maten

Buffén

Det blev mycket mingel och till slut blev det tårta för födelsedagsbarnen.

Malin och Rebekah

Fina Malin och Rebekah

Mysigt hade de gjort det

På kvällen drog vissa ut till Maddox och andra till Camden. Jag hände med gänget till Camden och det blev en jätterolig kväll. Vi dansade för fullt och man hade lite små ont i fötterna efter en hel dag med mina Jeffrey Campbell! Aj aj aj. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar