söndag 24 mars 2013

Orchid Ria - Äntligen!!

Äntligen är vi tillbaka på Langkawi igen! Åh det är så himla underbart att vara här. Såfort jag klev av planet kände jag redan hur otroligt skönt det var att vara tillbaka. Detta är verkligen paradis!

Redo för resan!

Utsikt från planet

Mamma och jag kom till huset vid 14-tiden. Då hade vi hunnit både hyra bil och äta god lunch på Oasis. Oasis sitter man med fötterna i sanden och bara njuter. Jag åt en indisk Chicken Tikka Masala vilket smakade helt otroligt bra. Vi stack tillbaka till våran ville och badade lite grann. Vid fem-tiden var mamma och jag helt slut efter bara ha sovit fem timmar från gårdagen, så vi la oss och sov lite middag. Jag vaknade vid sju-tiden och hoppade in i duschen. Det var Orchid Ria som var planen ikväll - längtar kan man lugnt säga! Det ska bli så gott!!

Mamma innan middagen

Vårt nya 'däck' börja likna någonting

Det ända mamma vill ha är sina vitlöks tigerräkor, jag är väl lite mer 'wild-and-crazy' när det kommer till variation. Jag brukar beställa lite olika varje gång vi äter där, denna gången blev det Special Sauce räkor.

Mina räkor

Mammas räkor

Nöjd Anna!

Det var tänkt att vi skulle sätta oss och ta en drink vid poolen när vi kom tillbaka fast jag var så himla trött så jag gick direkt upp och la mig. Har sovit så himla lite de senaste dagarna och att vara fel i tiden hjälper inte speciellt mycket heller. Ikväll ser jag fram emot att sova gott! Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar