lördag 30 mars 2013

Sightseeing och lite shopping

När man kommer och hälsar på i London så är det några grejer man bara måste se: Big Ben, Buckingham Palace, Oxford Street och Covent Gardens. Dessa är ju de absolut fyra ställena som alla snackar om och pinsamt om man inte hinner se. Nackdelen med att komma så här över påsk är att de andra miljontals turister också har samma tanke och vill till dessa ställena så det är helt packat med folk över allt. Det var lite kaos i tunnelbanan om man säger så...

Hur mycket folk som helst!

Vårt första stopp var Big Ben där vi var ett litet tag, men vi kände att det räckte med en 15 minuter eftersom det inte var fint väder och så mycket är det ju inte att se - fin byggnad med inte så mycket att göra runt omkring. 

Big Ben

Söta Laila

Oss två framför London Eye

Efter Big Ben och London Eye stack vi till Green Park där Buckingham Palace ligger. Det var hur mycket fina blommor som helst, så vi hoppade in i gräset och tog lite kort dock lite skraja att någon skulle säga till oss eftersom vi var de enda som gick på gräset...

En liten påskhare

Efter Buckingham Palace stack vi till Oxford Street där det blev lite shopping. Jag behövde en ny foundation så det blev märket "bareMinerals" vilket är både jättebra för huden och ser bra ut. Vi stannade på Starbucks och tog lite lunch och en stor latte.

De nya inköpet

Vi kom hem vid sextiden och då var det dags att färga mitt hår igen, det hade blivit alldeles för blekt i solen när jag var i KL så nu ska det bli mörkt igen. Jag tyckte färgen blev bra, men lite för rött... Jag är numera en redhead, great... Det kommer nog bli bra efter några tvättar - håller tummarna!

Ikväll stack vi till Koko men innan det hade vi middag på Cinnamon Spice (den indiska restaurangen) och alla tyckte det var hur gott som helst. Väl hemma igen blandade Nur en jättegod drink med krossade bär och vodka - den blev verkligen hur god som helst.

Laila, jag och Nur

När vi kom till Koko så fick vi reda på att det var en event där ikväll - någon speciell DJ som skulle spela. Vi hade ingen aning om vem det var... Vi hade hur kul som helst och de var shower under kvällen som var väldigt intressanta. 

Nur med en fish-eye lins som man sätter på sin telefon - fräckt!

Koko

Vi tyckte kvällen gick hur snabbt som helst men det var ju inte så konstigt eftersom klockan ställdes fram en timma vid 12-slaget. Så vi tappade en timma på kvällen men vi hade fortfarande en jätterolig kväll. Så roligt att ha Laila här och kunna visa henne London och livet jag lever på helger. Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar