torsdag 28 mars 2013

Sista dagen i KL

Imorse vaknade jag efter ungfär fyra timmars sömn - det var dags att sticka till JPJ och fixa ett nytt internationellt körkort som håller ända tills mars 2014. Jag har inte hunnit spendera så mycket tid med Fredrik eftersom han hade SEASAC och sedan stack jag till Langkawi med mamma så det var lite extra roligt när han ville hänga med mig dit trots all väntan. När vi kom dit så var det fram med Google Translator för jag skulle fylla i en form på Malaysiska... Fredrik hjälpte mig översätta från hans telefon - tack för teknologin! Vi hade nummer 1202 och när vi kom så var det nummer 1162... Det blev lite väntan där men tillslut så fick jag mitt internationella körkort och vi stack till 1 Mont Kiara för att hämta ut min klänning och mina skor. 

JPJ

Väl på 1 Mont Kiara passade vi på att ha en sista sushi-lunch med familjen. Det var hur trevligt som helst och det blev mycket skratt. Fredrik och pappa har blivit så otroligt lika och tävlingsinriktade på samma sätt - riktigt mysigt att se och jag lägger märket till hur mer lika de blir gång efter gång eftersom jag inte träffar familjen lika ofta längre.

Vi stack hem efter lunchen och jag började packa. Jag kan ju passa på att tacka Malaysian Airlines att de har ändrat deras policy på hur många kilo man får checka in - det är 30 kg nu! Jag hade en del att ta med mig hem från KL från förra gången jag var här, say no more, jag burkar nog packa lite för mycket än vad jag egentligen behöver...

Vid sju-tiden stack vi till pappas kontor för att ha en piltävling. Jag kan inte säga att jag är någon specialist på att skuta pil som ni ser på bilden nedan men efter lite övning så slutade det med att jag kom trea i familjen - helt okej för mig. Som vanligt var det krig mellan Fredrik och pappa om vinnarplatsen, men pappa tog den tillslut, han vann med 1 poäng bara!

Jag kanske behöver öva lite till?

Tur att jag pluggar business och inte försöker bli professionell pilkastning

Efter mästerskapet stack hela familjen till Pressroom för en sista gång. Detta är verkligen den bästa restaurangen i KL om man tänker på mat, service och atmosfär. Personalen känner igen oss och denna gången fick jag en flaska vin utav dem för att det var min sista kväll här i KL och de ville önska mig en trevlig resa. Snacka om service-minded!!!

Min lilla bebis Fredrik och jag

När vi kom hem så öppnade vi en Martini Asti, detta är mitt absoluta bubbel! Vi drack det tillsammans med en en ostbit i handen. Det blev verkligen en hur mysig dag som helst - kommer sakna min familj jättemycket! Tack mina älskade Cederkvistar för denna dag. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar