torsdag 20 november 2014

Chinatown och sedan middag på Japanska restaurangen

Idag innan lunch så träffades jag och två kollegor vid receptionen och vi bar oss iväg mot Chinatown. Vi har fått i uppdrag att köpa alla juldekorationer för vår julfest här på kontoret. Innan vi började shoppingen så åt vi lunch på ett jättehäftigt ställe som låg precis bredvid wet market. Det var hur mycket folk som helst och vi fick knappt plats själva men tillslut hittade vi ett bord.

I Chinatown finns det så mycket häftiga färger på hus på bakgatorna, jag var tvungen att ta ett kort på dessa som låg i rad.

Häftiga hus

Vi lät vår lokala kollega köpa maten då jag inte hade någon aning om vad som var gott och inte här, lika bra att experten själv beställer så delar man sedan. Det blev en curry med kyckling, tofu och annat gott i till lunch som vi delade på. Det var nudlar i som också var goda!

Här är alla stånden

Maten, mums!

Det blev en jättelyckad lunch. Efteråt så stack vi till julaffär efter julaffär... Tillslut hittade vi allt som vi behövde och då kunde vi sätta oss i bilen igen och köra mot kontoret.

När jag kom hem så smsade jag Verve Suites Management som har velat ge mig en gåva väldigt länge som tack för att jag hjälpte dem att spela in videon och att de fick intervjua mig. De ville ge mig en "small appreciation" men när jag öppnade dörren och såg att det var två personer som bar på denna "small appreciation" så var den inte, i mina ögon i alla fall, så "small"... Mer "huge"! Jag blev verkligen positivt överraskad och det fanns massa med goda organiska saker och andra godsaker! Mums, nu behöver jag inte handla på flera veckor! Jag fick också skriva på att jag godkänner att de får publicera fem artiklar med min bild i, i fem olika tidningar här i Malaysia: tre på engelska och två på kinesiska. Så kul! Nu blir man allt lite kändis här i Malaysia.



Vid sjutiden så hämtade jag Angelika, Stella och Stanely på Verve Suites och sedan Fredrik och vi åkte till den Japanska restaurangen som ligger i Sri Hartamas. Maten var otrolgit god och alla bara satt och njöt. Vi prövade även några räkor som de grillade och det blev jättegott! Stella tyckte det var roligt och sprang upp och ner för alla trappor. Det var också riktigt kul att träffa Cat igen som jobbar där. Jag fick en stor kram utav henne när vi kom så jag kände mig verkligen välkommen. Så roligt att vara här igen! Hon frågade även om Stella var min dotter, då fick jag snällt säga att neeeej det är inte mitt barn, det är deras (och pekade på Stanely och Angelika). Haha, jag får allt vänta lite på den trakten.

Stella och Fredrik

Stella och Fredrik

Fredrik, Stella och jag

Stella hängde med Fredrik hela kvällen och de hade det så mysigt tillsammans. De är verkligen så söta tillsammans. Mina små bebisar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar