tisdag 25 november 2014

Shoppingdag för imorgon!

Idag vid tretiden så stack jag iväg till Bangsar Shopping Center först för att köpa riktigt bra kött på Jason's. Detta är en väldigt exklusiv restaurang där man kan hitta delikatesser från hela världen - därför ett perfekt ställe att hitta riktigt smaskigt kött på. Hela försäljning och marknadsförings teamet ska åka iväg på en team building resa imorgon där vi ska övernatta mitt i djungeln, vi ska grilla på kvällen och jag ser verkligen fram emot att få äta detta köttet...

Köttet kostade 170 RM / kg, ungefär 400 kr

Jag träffade en kollega vid mat affären, Village Grocer, i Bangsar Village II och där handlade vi allt annat från potatis till sallad, och massa annat. Det gick riktigt smidigt och vid femtiden så var vi klara. Han åkte hem till sig med alla tunga dricker och jag packade in maten i min kylbox som jag tog med mig hem. På vägen till bilen så gick jag förbi en affär som heter "House of Presentations" där jag hade för mig att Jessika och Ingvar hade köpt den fantastiska bröd-dammsugaren och jag hade rätt! Jag hittade en i blått som jag köpte direkt. Åh så kul, den var också på rea och kostade endast 19 RM (ca. 40 kr), kanonpris ju!

Bästa investeringen

Jag var ju tvungen att pröva den när jag kom hem så jag hittade det mest bröd-smuliga stället och det var vid bröd rosten, satte på bröd-dammsugaren och vips så var alla smulor borta. Så bra och snabbt!



Klart värt 40 kr!

Till middag så lagade jag en spaghetti med köttfärs, paprika, lök, tomater och svamp. Den smakade jättegott! Jag fick en ganska stor portion över vilket är kanon då jag kan frysa ner detta och tina upp en annan gång. Så skönt att inte behöva laga ny mat hela tiden utan att man kan äta lite rester. Kanon!

Middagen!

Jag la mig ganska tidigt ikväll då det lär vara en väldigt lång dag imorgon med presentationer och massa annat snack om jobbet och planer för 2015. Det ska bli riktigt spännande att få se vad en "Team Building" resa innebär. Ser verkligen fram emot detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar