onsdag 26 november 2014

Team-Building, dag 1

Idag vid elvatiden stack vi iväg mot Seremban i två bilar. Jag åkte i en bil med tre andra kollegor och vi hade det mycket trevligt på resan dit. Det blev ett stop på "Seremban Seafood Village" där vi åt fantastisk god lunch som var fisk, krabba, kyckling, räkor och massa annat. Det är härligt när man hänger med folk som vet vad man ska beställa, då blir det nästan alltid bra. Detta är tydligen ett ganska känt ställe för att ha riktigt bra skaldjur och fisk så det var kul att få testa detta. Mums!

Hela teamet

Maten, mums så gott!

Det var yttligare nästan en timma till i bilen men denna gång på småvägar in i djungeln. Det var nästan styp på ena sidan så det var riktigt häftigt. Tillslut kom vi fram till en gate som var ingången till Villa Shorea men det var ingen där som öppnade gaten till oss. Vi väntade nästan 30 minuter i regnet och tillslut kom den en som öppnade gaten åt oss.



"Protect yourself on every device" - F-Secure

Villan om vi hade hyrt över natten var otroligt fin och jättemysig.

Villan med poolen

Fantastisk utsikt!

Vi startade nästan direkt med presentationer om planer för 2015 inom marknadsföring och försäljning. Det var riktigt spännande att få se hur dessa "team-buildings" går till och hur man kör brainstorming och kommer på ideér för det kommande året. Riktigt roligt och väldigt lärorikt!


Efter fyra presentationer så började jag med maten. En kollega hade hand om grillningen och jag hade hand om tillbehöret: sallad, potatisar, såser och frukt. Riktigt gott blev det och alla verkade tycka om maten - skönt! :-)

Maten! 

Det blev en riktigt bra dag och kvällen slutade vid ett-tiden. Det är roligt att lära känna kollegorna på en annan nivå än proffisionell. Teamet känns som ett riktigt bra sådant och det blev många skratt, olika samtalsämnen och annat kul under kvällen! Det känns otroligt tråkigt att jag ska lämna företaget om bara tre veckor... Vill inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar