fredag 18 januari 2013

Swedish House Mafia

I julklapp och födelsedagspresent från Fredrik fick jag biljetter till Swedish House Mafia. Jag har väntat länge och verkligen sett fram emot denna dagen; idag kom den. Jag började iordning mig rätt tidigt för att se till att jag inte stressade mig. Åt lite kyckling, ris och kurrysås emellanåt. Det kändes helt sjukt att jag skulle se Swedish House Mafia fortfarande - de är ju så stora. Klockan 20:00 satte vi oss i bilen på väg till Sunway Lagoon. När vi väl kom fram tog det en himla tid innan vi fattade vart vi skulle gå in någonstans. Jag halvsprang nästan och han precis in på arenan när Swedish House Mafia började spela sitt första nummer: Greyhound.

Suddig bild, men ni ser ju pappas snygga outfit... Not.

Det var verkligen en upplevelse. Jag träffade Claudia, Caroline och Maddy där. Vi hade hur roligt som helst! Jag lyckades smöggla in två små smirnoff flaskor, så vi drack på dom emellanåt! Great success. Det regnade hela tiden nästan så man visste inte ifall personen bredvid en var svettig eller blöt; jag tror nog att det var en blandning utav båda... Det är nog bra ju mindre man vet i detta tillfället. Musiken de spelade och hela showen med lamporna, rökmaskiner, prat - allt var bara så bra. Det är verkligen synd att det är deras sista turnering för jag skulle lätt kunnat gå på en till spelning. Åh, älska SHM! Det blev verkligen en utav de bästa kvällarna hittills.


Sjukt nära scenen!

Swedish House Mafiaaaaaa!


När vi äntligen kom ut efter allt köande och hittade bilen, så startar in biljäkeln... Det slutade med att pappa fick stanna kvar och vänta på bärgningsbilen medan vi andra stack hem med taxi. Stackars pappa! Han hittade dock ett bra ställe att äta på: Bestari, så han var nog rätt nöjd i slutändan ändå. Sådan himla rolig kväll - tack alla som gjorde den speciell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar