måndag 11 februari 2013

Sista dagen för Sandra och Linda!

Idag var sista dagen för Sandra och Linda. Jag kan inte fatta att de ska hem idag - känns som de har varit här hur länge som helst. Jag måste dock erkänna att det ska bli skönt att ta bort den stora uppblåsbaramadrassen från golvet så lägenheten känns lite större!

Min första skoldag började idag vilket var hur roligt som helst. Jag träffade jättemånga och hade det jättekul. Jag känner verkligen att jag är redo att börja plugget igen efter ett 8-veckors långt lov.

Vi stack tillbaka till Primark idag för att tjejerna ville handla lite in i det sista. Vi åt lunch på en jättemysig italiensk restaurang som heter Ask Italian. Alla var jättenöjda med maten vilket var bra. Vi drog hemåt efter det och Sandra och Linda packade det sista. Klockan fem hade jag bokat en taxi för de båda. Jag hittade en jättebra hemsida där man kan beställa mini-cabs till flygplatsen för bara ca £26! Detta är ju ett jättebra pris då det normalt sätt kan kosta upp till £60-70, därför brukar jag ta tunnelbanan. Det är ju dock bra att veta att man kan åka så billigt till Heathrow!

På kvällen mös Cicci och jag. Jag lagade kyckling, ris och kurrysås och vi åt massor medans vi kollade film. Det blev en tidig läggdags den kvällen vilket var skönt! Jag behöver all sömn som jag kan få just nu känns det som. Godnatt!

1 kommentar:

  1. Please check out my blog! I do not appreciate you reporting me!

    Blade

    SvaraRadera