måndag 12 november 2012

Sverige, dag 4

Jag skrattade gott när alla frågar hur vädret är i London. London är känt för att ha dåligt väder: bara regn och dimma, men jag måste säga - Sverige är mycket värre. Det är sol nästan varje dag, det regnar kanske två-tre gånger i veckan. I Sverige har man hört att det regnar nästan varje dag. Vi hade turen att få lite solsken sista dagen jag var där - så mysigt!

Samuel Bagges Väg

Jag var tvungen att hämta lite grejer från hemmet. Det kändes konstigt att öppna dörren till huset och vara helt ensam. Lamporna stod som det var med timers som när vi lämnade; allt var de samma. Känns konstigt att bara öppna dörren och vara helt ensam - är så van att ha familjen där. Jag gick ialla fall direkt till flygen och spelade lite låtar. Kändes underbart att få spela och sjunga lite igen!

Jag skickade denna bilden till mamma och frågade: "Vet du vart jag är?" Jag fick ett svar: "Hos Helene?" Mamma, du är för rolig ibland... 

Jag i mitt rum

Mamma och jag gjorde om mitt rum i somras - det blev så bra! 

Morfar och jag åt lunch på Aludden. Det var otrolig god mat - morfar åt en laxgratäng och jag åt en kyckling rätt. Vi stack till flygplatsen rätt tidigt så morfar och jag satt och snackade en bra stund med en kaffe i handen. Vid två stack jag igenom säkerhetskontrollen och sa hejdå till morfar.

Det har varit så himla roligt att fått träffa alla igen. Även om det bara var en snabbis så var det otroligt roligt att få säga hej och uppdatera dom lite om mitt nya liv och få höra hur de andra har det. Tack för en jättemysig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar