tisdag 18 juni 2013

Städning på Rörtången

Redan på morgonen packade vi ihop våra saker och stack ut till Rörtången, idag var det dags att städa alla husen... Roligt, not! Vi stannade på vägen och sorterade vårt skräp. Detta är någonting som är så svenskt! Att ta sin tid och sortera skräp i olika påsar hemma för att sedan åka iväg och slänga det i olika soppor. För mig som inte har riktigt växt upp med detta så tycker man att det är lite småroligt. Klart det är bra för naturen, men det är verkligen  svenskt. Det är lika svenskt som att vi äter kaviar ut ur tuber eller äter cornflakes med sylt eller att 99% av alla har på sig bara svart på vintern. Lite roligt när man flyttar utomlands hur alla dessa saker förstärkas. 

Den sanna svensken sorterar!

Efter mycket städning och lite Grey's Anatomy så gick vi till Ingmar och Marie där vi fikade en liten stund. Jag mös lite med deras katt, Shadow!



På vägen hem körde vi förbi fiskebilen och köpte kräftor. Vi slukade i oss över ett kilo kräftor - det var så gott!! Vi sa knappt någonting till varandra, vi bara satt och njöt!

Kräft-time



Det blev en jättemysig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar