söndag 1 september 2013

Tillbaka till Lerum och middag hos Angelika och Stanely

Kan ni förstå att det redan är september?? Det är helt sjukt. Snart kommer året vara över och det känns som om Malaysiaresan som vi alla gjorde över nyår bara var igår men det var den ju verkligen inte när man inser att det redan är första september. Helt galet hur snabbt tiden går!

Pappa och jag fixade det sista på landet och stängde igen där för iår vilket var skönt. Allt går ju mycket enklare och snabbare när man är två så vi fixade det lätt som en plätt. På vägen hem stannade vi i Kungälv för att lämna av några saker till Mariana och sedan åkte vi till Bohus för att träffa Emma och Martin Leandersson med familj. Det var verkligen kul att få träffa Emma igen och deras barn - Gud vad stora de har blivit! Jag har ju känt Emma sedan jag var tio-elva år så det är alltid lika roligt när man ses.

Vi fick skynda oss till Angelika och Stanely då vi åt middag där. De hade gjort en jättegod kantarellstuvning som var sååå god, jag som älskar svamp höll ju på att dö! Mums! Vi hade en jättetrevlig middag sedan med fisk som varmrätt och äppelpaj som efterrätt. Alltid lika roligt att träffa dem och Stella. När vi skulle åka upptäckte pappa att han hade glömt plånboken på landet så vi fick sätta oss i bilen igen och åka ut. Den låg precis där vi trodde vilket var skönt. Vi kom väl i säng vid tolvtiden så det var inte så farligt ändå. Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar