torsdag 11 juli 2013

Gibraltarapporna och lyx i Almuñécar!

Idag hade vi mycket på agendan: se Gibraltarklippan, aporna, grottorna, för att sedan sticka tillbaka till Almuñécar och umgås med Pia och familj. Vi sa det att köra upp för klippan var inte det enklaste... Det är fräckt att ha kört bil i Gibraltar - inte alla som har gjort det, men det var lite läskigt ett tag när det var stup på ena sidan av vägen och knappt någon vägkant, ialla fall ingen som skulle hjälpt om man körde av vägen. Vi kom ialla fall upp på klippan och såg allting vi ville se, riktigt fräckt att ha varit här.

Massa apor på bilen framför oss

Pappa fick lite sällskap bredvid honom då en utav aporna satte sig på backspegeln och ville bara inte gå av. Vi åkte massa meter innan den hoppade av, och gissa vad den lämnade... En liten bajskorv. KUL, not!

Apan

Utsikt över hela Gibraltar

Efter några timmar bar vi vidare till Almuñécar. Vi var inte långt därifrån nu utan knappt två timmar skulle det ta. Väl framme i deras såkallade "Cotijo" (sommareställe på spanska) så blev det en massa bad och snack. Vi åt jättegod lunch som var skinka och melon. Vi hade det verkligen trevligt. Det är roligt för Pias storebror och pappa gick i samma klass under högstadiet och det är kul hur lätt det är att komma igång med snacket. De känner varandra så väl även fast de knappt har sätts på flera år. Det är det som är kul vänner man har känt länge, att man bara kan fortsätta där man lämnade sist.

Fina Bus

Utsikten från balkongen

Poolen på kvällen

Dagen avslutades med mycket vin, musik, mat och snack. Vi hade en kanondag verkligen! Imorgon ska vi bjuda dem på middag vilket ska bli trevligt det med. Nu är vi redo för att sova tror jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar