tisdag 9 juli 2013

Mot Jerez!

Imorse sov vi ut, men vid tiotiden så väckte mamma oss och såg till att vi gick upp. Tur att man har henne till sådant! Vi åt god frukost och sedan satte vi oss i bilen för att åka iväg. Det tog oss ungefär 3.5 timmar att komma fram så det var inte alls så farligt. Jag somnade till lite i mellanåt vilket var skönt - gjorde att resan gick snabbare. Det ska verkligen bli kul att träffa lilla bebis Fredrik igen! Han har en träff men fem andra killar: Mateo, Mike, Guss, Andy och Rai som de bor hos. 

När vi kom fram blev vi serverade tapas och tinto de verano. Vi fick jättegoda korvar, skinka och oliver - mums. Det behövdes verkligen efter en "lång" resa. Vi åkte snabbt till ett hotel i närheten där vi fick fixat ett hotellrum där vi skulle bo för natten. Fint hotel var det! Vi snabbade oss tillbaka till Rai's familj för att sticka ut med en båt pappan hade hyrt för dagen.

Båten

Pappa, jag och mamma

Efter en 30 minuters åkande rätt ut i havet blev det ett dopp i Atlanten. Det var hur salt vatten som helst!! Man kunde nästan slika av saltet från händerna när man hade torkat. Sedan när man väl var i bikini var det dags för att bara lägga sig ner på den närmsta bekvämaste platsen i solen och bara slappa. Snacka om att man fick färg!

Killarna hoppade från taket utav båten...

Pappa satt och njöt!

Vi var på båten i nästan över fyra timmar, tiden bara rusade förbi. Vi hade det verkligen trevligt! Killarna hade med sig öl, en mystisk "Cola" i en vattenflaska och gin i en liten annan flaska. De försökte ju dölja att de hade med sig lite sprit, men man är ju inte dum! Jag sa ingenting dock utan blev serverad med en Gin och Tonic på båten, pappa fick ett glas öl - så alla var nöjda! 

Killarna och jag

När vi nästan var hemma hos dem så stannade vi vid detta stället, nästan nere vid vattnet för att kolla på solnedgången. Den var otroligt fin! Jag tog en bild snabbt innan det kom någon i en bil efter oss.

Solnedgången i Costa Ballena

Vi åkte till hotellrummet för att duscha och göra oss iordning. Det blev snabba ryck för att sedan åka tillbaka till Rai's familj då vi skulle ut på middag klockan halvelva - spanska tider ja! Middagen var helt fantastisk med spansk fisk och annat gott.

Rai, pappa, jag, Olga och mamma

Det blev verkligen en jättelyckad dag och kväll då vi la oss vid tvåtiden. Man sov gott den natten kan man lugnt säga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar