onsdag 21 augusti 2013

Nur i Sverige, dag 2

Imorse vaknade vi itid och packade ihop våra saker för att kila till landet. Vi gjorde ett stopp på vägen vilket var mysigt då Nur fick äntligen träffa Stella som jag har pratat så mycket om: mitt kära Gudbarn! Vi hade tagit med oss sushi som vi smaskade i oss medan vi snackade om allt och ingenting. Nur berättade hur den politiska situationen är i Maldiverna och vi andra om lite annat skoj. Det blev mycket film och skådisprat eftersom Angelika är skådisstjärnan i familjen och Nur kan mycket om den industrin. Stella var lika söt som vanligt men hon blev lite rädd när hon såg Nur först, hon har nog aldrig sätt en sådan brun tjej innan så det blev lite kontrast i hennes ögon.

Nur och Stella

Jag och Stella

Det tog oss nästan två timmar sedan att komma ut till landet. Vi hamnade på några innevägar och sedan äntligen kom vi ut på E45 - vet inte riktigt hur jag körde där men tillslut kom vi ut... Jag visade henne landet och vi packade in våra saker. Äntligen här ute!! Efter att ha visat badplatsen ringde vi Lovisa som Nur lärde känna i London som även är en "Rörtångsbo" på sommaren. Det blev jättemycket trevligt snack, vin och mat till det så kan det inte bli mer än en lyckad kväll. Så mysigt att ha en liten reunion "trio" på Rörtången utav alla ställen (lite skillnad från en i London!).

Finaste Nur och Lovisa

Nur

Lovisa skulle jobba dagen efter och var tvungen att gå upp innan klockan sex så det blev inte så jättesent. Dag två avklarad i Sverige för Nur! Det känns som om hon ska vara här så länge men i denna takten som tiden rusar förbi just nu så lär hennes vistelse här gå alldeles för snabbt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar