onsdag 14 augusti 2013

Swedish Reunoin, dag 2

Vi började dagen i Lerum där vi åt god frukost och fixade lite in i det sista innan vi satte oss alla i bilen och stack ut till Rörtången. Vi hade sådan himla tur med vädret för himlen var blå och solen lyste. Vi stannade på ICA i Kode för att köpa lite mat inför middagen på kvällen vilket skulle bli köttfärssås.

Väl ute på Rörtången så gick vi en promenad till kiosken för att köpa en korv till lunch. Vi satt där en stund och sedan traskade vi ner till badplatsen där vi satt och snackade en lång stund. Det är så mysigt att träffa dessa tjejer igen för det känns som om ingenting har förändrats vilket är så bra. Vi kan verkligen vara oss själva, ingen dömer en, alla skrattar åt varandra och vi har det bara så roligt! Underbart att man har sådana bra vänner!

Cicci, Thea, Sandra och jag

Fina Linda

Thea och jag fixade iordning köttfärssåsen och den blev så god. Den stod och puttrade i säkert över en timma så det gottade till sig rejält. Vi åt en bra middag och sedan blev det lite kortspel, snack och en massa skratt. Vilken underbar dag!

Thea, Linda, Cicci och Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar