måndag 26 augusti 2013

Nur i Sverige, dag 7

Idag var det dags för en utflykt till Marstrand. Detta var ju ännu ett ställe som Nur hade läst om på SAS planet påväg till Göteborg från London. Det var otroligt fint väder här idag så vi gick runt ett tag och sedan satte vi oss på Marstrands Wärdshus och tog varsin gravad lax. Den smakade kanon! Vi kollade runt lite grann på Marstrand innan vi åkte färgan tillbaka till fastlandet. Nur sa det, hon bara: "detta var nog den kortaste färjan jag någonsin har tagit!" Hon är ju van att transportera sig mellan öarna i Maldiverna och det är ju en lite längre distans.
Hamnen i Marstrand

Marstrand

Den gravade laxen

Väl hemma igen gjorde vi kyckling, ris och kurrysås men det blev en liten explosion när jag gjorde kurrysåsen... Såklart behövde Nur ta en bild på detta så jag aldrig kan glömma denna pinsamma stund. Vi städade såklart upp allting så nu har spisen aldrig varit så ren och fin innan.



Efter middagen åkte vi hem till Robin där vi satt och snackade. Det blev massa roliga stunder och tillslut kom han ut med denna outfit:

Ja varför inte?

Han såg för rolig ut och vi skrattade så vi grät! Vi hade en jättetrevlig kväll verkligen och somnade gott på kvällen. Imorgon åker vi tillbaka till Lerum då Nur snart åker hem - oh no!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar