onsdag 12 september 2012

After-school

Det som är mysigt med skolan är att man kan sätta sig och ta ett glas vin med sina kompisar på kampus efter alla sina lektioner. Vi elever kallar detta för 'After-School' istället för det klassiska 'After-Work'.

Våran 'after-school'

Efter middagen och ett glas vin, var det dags att byta om och göra sig redo för kvällens 'lill-lördag'. Skolan hyr en hel klubb åt oss själva så man betalar £15 i inträde och sedan när man kommer in är det bara folk från sin skola - smart sätt att träffa fler kompisar! Nur och jag bytte snabbt om till klänning och högklackat. Vi gick därefter till skolbaren och hade några intressanta drinkar. Vi startade kvällen med en 'after shock'! Smakar lite som fireball - mycket kanel!


Lite halvrädda innan vi tog den!

Jag och Nur

Nur och Malin

Malin, Elisabeth, och jag

Klockan 23 stänger skolbaren så då var det dags att dra vidare till Cuckoo Club. Vi blev lite chockade när vi såg priserna där!! I skolbaren så kostade en drink runt £4-5 vilket är väldigt billigt; på denna klubb kostade alla drinkar runt £12! Helt sjukt!


Elisabeth och jag

Nur och Elisabeth

Det blev verkligen en kanonkväll! Vi delade en taxi hem vid 3-4 på natten. Efter en snabb dusch så var man redo för sängen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar