söndag 23 februari 2014

Ett bra slut på denna veckan!

Imorse vaknade jag och fixade iordning lite hemma. Paige och jag satte oss och gjorde lite marknadsföringsläxa innan finalen i OS började för herrars ishockey. Sverige spelade mot Kanada klockan ett och det fick man ju inte missa. Det kändes lite sjukt när man läste på Facebook om alla som kollade matchen och såg vart de befann sig - verkligen runt om hela världen, lite galet! Själv satt jag i Madrid och kollade på matchen medan familjen var i Malaysia - sjukt!

Matchen började

Tyvärr gick det inte som vi ville och Sverige förlorade. Lite synd men Kanada spelade jättebra och de var faktiskt värda att vinna. Vet inte riktigt vad som hände med det svenska laget... Aja, jag kan väl inte säga så mycket då jag inte är någon ishockeyexpert men man kunde ju se skillnaden i spel.

Efter matchen satte jag mig och började på en uppsatts som ska vara inne i slutet av mars. Den är väldigt stor och mycket att göra så det är lika bra att sätta igång. Uppgiften tar väldigt mycket tid och jag hoppas att jag är på rätt väg, man vet ju inte riktigt då allt är på spanska men jag ska ta och prata med läraren imorgon och se vad han säger - de kanske till och med kan kolla igenom uppgiften innan jag lämnar in den, vi får se. Skönt att vara lite på G i alla fall.

Hej och hå!

Nu ska vi kolla på lite Scandal och sedan ska jag lägga mig i tid. Har snackat med Laila under dagen vilket har varit hur kul som helst, roligt med bästakompisar man har runt om i världen. Saknar henne och hoppas på en resa till Amsterdam snart, den är snart bokad ska vi se! Kram och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar