söndag 12 januari 2014

Tennis och Riblees!

Idag blev det tennis på eftermiddagen med pappa, Kevin, Nils, jag och Carl. Det blev riktigt roligt och spännande. Vi körde en massa olika 'lekar' där vi sprang runt planen, hit och dit, fram och tillbaka, medan man också skulle se till att träffa bollen rätt så den studsade in på den andras planhalva. Lite komplicerat och jobbigt men det blev verkligen sådan bra träning. Jag var helt slut efter matchen. Eftersom vi spelade så sent så var det riktigt varmt ute!

Innan tennisen hade mamma, jag och pappa varit på Pavillion inne i stan för att kolla på maskiner till vårt gym på Langkawi. Jag fick välja ut en Cross Trainer som jag ville ha och föräldrarna kollade på maskiner till dem själva. Det är ju skönt nu när vi kommer ha ett gym på Langkawi för då kan man ju träna riktigt ordentligt även där vilket är kul för vi gillar ju att träna mycket hela familjen.

Jag och pappa

På kvällen blev det Riblees och jättegoda revben till middag. Mums! Detta är verkligen ett gott ställe som jag gillar att gå tillbaka till varje gång jag är i KL. Så himla gott med riktiga revben!

Fredrik, pappa och jag

När vi kom hem efter middagen så tog Fredrik fram sin gitarr och började spela en massa. Det blev till att vi kompade varandra med piano, sång och gitarr och hade en liten show för föräldrarna. Sådant mysigt slut på dagen!

Fredrik och jag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar