torsdag 22 maj 2014

Mot Mont Kiara igen!

Imorse vaknade jag vid halvsex helt klarvaken och var redo för frukosten, dock var jag tvungen att vänta till klockan kvart över sju då jag skulle väcka Fredrik för han har ju skola idag. Jag kunde inte vänta längre än till sju, så då tände jag lamporna och skrek glatt ut "godmorgon godmorgon". Jag tror Fredrik inte var lika glad när jag väckte honom... Wonder why. Vi gjorde i alla fall iordning oss och sedan gick vi ner till den fantastiska frukosten. Det var jättemysigt att äta frukost med Fredrik bara och sitta och snacka med honom.

Fruktbuffén

Här kunde man få färskpressad juice

Frukosten var helt fantastisk. Jag fick först och beställde en omelett, sedan gick jag till disken där man kunde beställa färskpressad juice - det blev en äppeljuice med blandade gröna och röda äpplen. Mums! Sedan blev det lite frukt, frukten här är ju helt fantastisk då det finns frukter från tropikerna här - melon, mango, banan, osv. Så himla gott!

En liten bild på mig!

Fredriks frukost...

När klockan närmade sig åtta så gick vi till receptionen där Fredrik hämtade sin bil och efter ett litet tag så körde en man upp bilen till entrén och Fredrik satte sig i den. Detta är ju första gången jag ser Fredrik köra och det var verkligen riktigt konstigt. Jag har ju vetat hela tiden att han har haft körkort så det kom ju inte som en överraskning, men att han verkligen "körde" bil och få se honom göra det - det var märkligt. Han har blivit så vuxen, min lilla bebis. Han hade GPS och allt i bilen, men vi fick reda på sedan att han ändå hade kört fel och blivit över en timma försenad till skolan. Det är kanske inte så lätt för att de har hållit på att bygga om i Mont Kiara så där man körde innan kan man inte köra längre, jag skulle själv göra samma fel. Stackars Fredrik dock, han måste blivit hur stressad som helst!

Fredrik körde iväg!

Efter jag har saft hejdå till Fredrik så gick jag till mamma och pappa som precis hade vaknat. Nu blev det till att ta en kaffe med dem på frukosten också. Vi pratade och hade jättemysigt vi med, så kul att vi alla är tillsammans igen. Det blev till att sticka upp på rummet igen efter frukost nummer 2 och packa iordning det sista, sedan checkade vi ut och hoppade in i bilen. Pappa och jag släppte av mamma på ett SWEA evenemang och sedan åkte vi till plaza där pappa hoppade av och jag hoppade in i förarsätet. Vi hade planerat en lunch på sushi-stället i 1MK: det bästa i KL. Vi sågs där vid halvtvå och hade en jättetrevlig lunch.

Efter lunchen fick jag i uppdrag och köpa en AppleTV till mamma och pappa som de ska ha antingen här i KL eller ta med till Langkawi. Jag stack till Publika och handlade en. Jag köpte också en kontakt för en iPad då just nu har jag ingen kontakt alls för att ladda några Apple saker då min gick sönder i Kenya... Allt gick jättesmidigt och jag åkte sedan förbi kontoret för att heja på killarna och visa pappa vad jag hade köpt. Det var kul att träffa killarna igen de är alltid lika trevliga och goa. Jag hälsade också på Jakob för första gången och han verkar jättetrevlig också. Ska bli kul att träffa dem lite mer på mammas 50-årsfest!

Jag stack sedan hem och mamma var redan hemma. Jag hade packat upp mina saker jag köpte i Kenya så jag visade henne dem sakerna och gav henne lite presenter som jag hade köpt där. Tiden gick jättefort och tillslut var pappa hemma igen och alla fyra satt vid matbordet redo för att äta Thelmas goda carbonara pasta. Så mysigt att vara alla tillsammans igen. Det blev en jättetrevlig middag som vanligt med mycket skratt.

Middagen!

Efter middagen så installerade jag in AppleTV:n så den fungerade som den ska. Det blev till att redan inviga den då och American Idol spelades på TV:n. Både mamma och jag har följt denna säsongen men ingen utav oss hade sett finalen så det blev till att kolla på den ikväll. Rätt person vann tyckte vi båda, Caleb är bara så bra!


Rätt som det var kom pappa med två Bailieys som vi skålade med. Vi låg och väntade in tolvslaget då morfar skulle ringa och pappa och jag hade planerat lite godsaker!

Mamma och jag

Jag tror morfar ringde exakt klockan 00:00 och önskade mamma grattis på hennes dag. Pappa och jag fixade med champagne ute på balkongen och ledde mamma ut när allt var klart. Pappa gav mamma först en liten ask som hon skulle öppna, det låg en 50 öre krona där i som hon skulle ge till pappa. Jag tror hon redan hade listat ut var presenten var... Man kan ju aldrig ge bort knivar då det är otur så man måste köpa knivarna. Hon öppnade paketet och där låg ett jättestort set med Leif Manneström knivar. Dessa kommer bli perfekta på Langkawi! Hon blev jätteglad och hennes födelsedag började bra.

Söta mamma med mega paketet

Det blev lite snack på balkongen innan vi gick och la oss. Imorgon blir ju det riktiga firande och då har vi planerat massa roliga saker, eller i alla fall middagen kommer bli jättegod. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar